Kongeskibet Dannebrog

Endagstur | Grupper | 03. feb. til 22. okt. 2023

En guidet tur med Kongens Samling på Kongeskibet Dannebrog i Koldinghus er en unik mulighed for at opleve nogle af Danmarks mest betydningsfulde kulturarv. Kongeskibet Dannebrog er et af Danmarks ældste skibe, og det har været en del af Kongens Samling siden 1692. På turen vil du få følelsen af at gå ombord på skibet og opleve det oprindelige interiør, der er bevaret i over 300 år.
Guiden vil fortælle om skibets historie og dens betydning for Danmark, samt om de mange konger og dronninger, der har sejlet på skibet. Du vil også få mulighed for at se de smukke dekorationer og udsmykninger, der pryder skibet, samt de mange kostbare genstande, der er udstillet på skibet.
Efter turen på Kongeskibet Dannebrog vil du også få mulighed for at se mere på Koldinghus, der er et af Danmarks mest betydningsfulde historiske bygninger. Koldinghus er et kongeslot fra det 13. århundrede, og det har været hovedsæde for mange af Danmarks konger og dronninger. På turen vil du få mulighed for at se de smukke rum og de mange historiske udstillinger, der findes på Koldinghus.
Alt i alt er en guidet tur med Kongens Samling på Kongeskibet Dannebrog i Koldinghus en unik mulighed for at opleve nogle af Danmarks mest betydningsfulde kulturarv og historie.
Frokosten nydes i Madkælderen på Koldinghus som består af en frokostbuffet med hjemmelavede og klassiske retter.

Pris og info

Dato: 03 feb. til 22.okt. 2023

Pris: Fra DKK 609,- pr. pers.

Prisen inkluderer:

Bustransport og moms
Entré
Guidet rundvisning
Frokostbuffet

Tilkøb i bussen:

Kaffe (DKK 8,-)
Sodavand (DKK 10,-)
Øl (DKK 10,-)
Kaffe + rundstykke (DKK 25,-)
Kaffe + kage (DKK 30,-)
2-lags sandwich (DKK 30,-)
3-lags sandwich (DKK 40,-)
Frokostbolle (DKK 50,-)

Afgang/Hjemkomst:

Afgang efter aftale
Hjemkomst efter aftale

Bestil tilbud