Jul på Sønderskov – endagstur

Endagstur | løssalg

🎅🚌 Endagstur – Jul på Sønderskov – En Magisk Juletur! 🚌🎅

Danmarks hyggeligste julemarked!

Lørdag d. 02-12-2023 er dagen, hvor du kan få julestemningen helt ind under huden! Vi inviterer dig med på en unik juletur, der både byder på grænse-shopping og julehygge på Sønderskov.

Vi starter dagen ved at krydse grænsen til en verden af shopping hos Fleggaard. Vi ankommer ca. kl. 10:30 og har indtil kl. 12:00 til at udforske butikken, fylde kurven med julegodter og måske nyde lidt lækkert at spise. Alternativt kan du vente med at mæske dig, til vi når til Sønderskov, hvor et jule streetfood marked venter på dig.

Når vi træder ind på Sønderskov, åbner der sig en verden af julemagi. Her finder du et charmerende julemarked og en imponerende juleudstilling. I det gamle køkken ved det antikke jernkomfur spreder duften af friskbagte vafler og klejner sig. Herregårdens stuer er fyldt med stande, der byder på smukke juleting og sager, som du kan tage med hjem.

Gå heller ikke glip af herregårdens nissehule, hvor både små og store kan få en hyggelig julehistorie. Udenfor venter Sønderskovs eget jule streetfood marked på gårdspladsen, og du kan endda tage en gratis tur i hestevognen og nyde de lækkerier, der bliver serveret.

Hvis julekalenderhistorier er noget, der varmer dit hjerte, så er Sønderskov det helt rette sted. Vores juleudstilling “Julekalenderens Historie” tager dig med på en rejse gennem DR’s jule-universer. Mød velkendte figurer som Magnus Tagmus, Nissebanden og Bamses Julerejse, og lad dig fortrylle af de traditionsrige fortællinger fra DR’s julekalendere.

Efter en dag fyldt med julemagi siger vi farvel til Sønderskov kl. 17:00 og sætter kursen tilbage mod Fyn og jeres opsamlingssteder.

Alt dette, inklusive kørsel og entré, koster kun kr. 420,- pr. person. En dag fyldt med juleglæde, julemarked og julehistorier venter på dig.

Tøv ikke med at deltage i denne juleeventyrstur, hvor vi sørger for at fylde din dag med julemagi og uforglemmelige øjeblikke.

Tilmeld dig allerede i dag og sikre dig din plads på denne helt særlige juletur!

Opsamling:

08:00 Svendborg Klosterplads

08:30 Ringe v/Ingo ved Lidl

08:45 Parkering Odense Syd

09:15 Samkørsel Fyn Middelfart

Hjemkomst:

17:45 Samkørsel Fyn Middelfart

18:15 Parkering Odense Syd

18:30 Ringe v/Ingo ved Lidl

19:00 Svendborg Klosterplads

 

Lære mere om Sønderskov her:

https://sonderskov.dk/forside/nyhedsvisning/jul-p%C3%A5-s%C3%B8nderskov-kl-11-17-1?Action=1&M=NewsV2&PID=4028

Se også gerne vores andre endagsture og udflugter her:

https://frankabusser.dk/udflugter/

Vores mission er at give jer de bedste stunder, uanset om det er en kort endagstur til skønne steder eller en længere rejse, hvor vi sørger for, at I når jeres destination med masser af komfort og glæde. 🚍💨

Info og pris

Dato: 02/12-2023

Tidspunkt: kl. 09.00-17.00

Pris: 420,-kr.

Prisen inkluderer:

Bustransport og entré.

Tilkøb i bussen:

Kaffe (DKK 8,-)
Sodavand (DKK 10,-)
Øl (DKK 10,-)
Kaffe + rundstykke (DKK 25,-)
Kaffe + kage (DKK 30,-)
2-lags sandwich (DKK 30,-)
3-lags sandwich (DKK 40,-)
Frokostbolle (DKK 50,-)

Få et tilbud