Buskørsel

Hos Frank A. Busser kører vi alle former for bustransport, og står derfor klar til at imødekomme dine behov. Er du en mindre gruppe, større skole eller en forening på flere hundrede, så er vi behjælpelige med at finde den bustransport du har brug for. Du kan vælge mellem endagsture, weekendture, udflugter, busrejser, skolerejser i både ind-og udland.

Frank A. Busser

Hos Frank A. Busser tilbyder vi professionel buskørsel i moderne turistbusser med erfarne og servicemindede chauffører. Vi kører i hele Danmark, samt udland, og kan tilbyde kørsel til præcis den bustur du ønsker.

Vi er dig behjælpelig fra første kontakt, og har du brug for hjælp til arrangering af guidede ture, restaurantbesøg, entreer mm. tilbyder vi også hjælp til dette.

+45 62 26 30 00
Få et

tilbud

Ja tak

Vi kører bl.a. med

Skoler

Hos Frank A. Busser har vi flere års erfaring med buskørsel for sydfynske efterskoler, folkeskoler, friskoler, gymnasier m.fl. Om du skal på tur til Egeskov Slot, køres til lufthavnen, til sportsarrangementer eller andet, så står vi hos Frank A. Busser altid klar til at få din skole trygt og behageligt frem og tilbage. Vi har busser til alle størrelser af skoler og er behjælpelige med at finde den rette for dig.

Det er i vores største interesse at du føler dig tryg, tilpas og har en behagelig rejse. Med altid smilende buschauffører der er behjælpelige med af-og pålæsning af bagage. Vores busser er med lækkert interiør og behagelige sæder, så komforten er i top.

Har du brug for et særtilbud til udflugter, studieture m.v., så er vi fleksible og klar til at skræddersy din næste tur i både ind-og udland. Læs mere om vores busture for skoler.

Grupper

Hos Frank A. Busser tilbyder vi rigtig mange udflugter og dagsture for både mindre og større grupper. Dette indebærer bl.a. busture til koncerter, weekend-arrangementer, forlystelsesparker m.v..

Gruppeture foregår typisk i Danmark, men hos Frank A. Busser er vi fleksible og derfor kan vi også planlægge en udlandstur, hvis der er behov for dette. Med vores venlige buschauffører er vi klar til at byde dig velkommen i vores moderne busser, der giver dig en tryg og varm følelse under hele rejsen.

Lyder dette som noget for dig, så kan du udfylde formularen nederst på siden, hvorefter du vil blive kontaktet af os og i tæt samarbejde med vores dygtige tur, event- og rejsekoordinator Maria, få planlagt den perfekte gruppetur for dig. Læs mere om vores busture for grupper.

Firmaer

Skal du arrangere dette års firmatur, team-building tur, transport til konference eller andet. Så er Frank A. Busser klar til at være dig behjælpelig med at finde den bedste løsning for dit firmas bustur. Dette er både gældende i ind- og udland.

Uanset antal medarbejdere der skal med på busturen, kan vi dække ethvert behov, hvor der er plads til alle. I vores moderne og komfortable busser med lækkert interiør, er du sikker på at få en komfortabel bustur. Dette kombineret med vores dygtige og erfarne buschauffører, kan du være sikker på at blive transporteret trygt.

Til de længere busture vil det være muligt at bestille kaffe, sandwich og rundstykker m.m.. Læs mere om vores busture for firmaer.

Frank A. Busser billede til foreninger

Foreninger

Er du medlem af en forening der snart skal på en udflugt, dagstur, weekendtur eller andet? Så er vi fra Frank A. Busser klar til at hjælpe dig med at få en bustur med alt der hører til. Vi er meget fleksible med planlægningen og vores dygtige medarbejdere er klar til at lytte til dine behov. Vores erfarne chauffører vil være med på råd i planlægningen af ruten, da deres viden om busrejser vil være værdifuldt for, at få dig og din forening trygt og behageligt frem og tilbage og til den aftalte tid.

Med Frank A. Busser får du en hyggelig oplevelse, hvor du trygt kan læne dig tilbage og nyde både en kort eller lang tur. Derfor kan du ved alle former for busture få kaffe, rundstykker, kolde drikke og sandwich til frokost.

Typisk går foreningsture til eksempelvis Bornholm, Samsø, forlystelsesparker, sociale arrangementer m.v. Men vi er klar til at lytte til dine behov, hvor end du skal hen i enten ind- eller udlandet, og vores chauffører er klar til den næste bustur sammen med dig og din forening. Læs mere om vores busture for foreninger.

Vi kan arrangere

Udflugter

Hos Frank A. Busser planlægger og udfører vi ofte udflugter til dig som ønsker at komme ud og opleve nogle af Danmarks smukkeste og fantastiske områder.

Mange vil gerne opleve steder i udlandet, fordi man oftest ikke har set det før. Men vi ønsker også at give dig muligheden for at opleve det danske land, da vi mener at det har meget mere at byde på, end hvad man selv lige skulle tro.

I vores moderne busser, med servicemindede og erfarne buschauffører sørger vi for at du kommer sikkert frem og tilbage på din næste udflugt.

Du har mulighed for at vælge nogle af de udflugter vi planlægger. Ellers er du velkommen til at anmode om et tilbud, så vi sammen kan skabe din unikke bustur.

Dagsture

Tag på en fantastisk dagstur og oplev nogle helt specielle seværdigheder. Med Frank A. Busser får du den komplette oplevelse, med alt der hører til. Vores servicemindede buschauffører sørger for, at din forening, skole eller gruppe kommer frem og tilbage til tiden.

Vi har 3 typer af busser, som passer ethvert behov. Vores dobbeltdækkerbusser er til den større forening, skole eller firma, der typisk skal til et bestemt event, som f.eks. koncerter, i forlystelsesparker etc. Derudover har vi singledækkerbusser til den mellemstore gruppe, hvor det også er muligt, ved forudbestilling, at få serveret rundstykker, kaffe og en sandwich til frokost.
Til de mindste forsamlinger kan vi tilbyde vores handicapvenlige minibusser, som giver en hyggelig og behagelig rejse til hvor end i landet det skulle være.

Det er muligt enten at vælge vores planlagte dagsture eller selv få skræddersyet din bustur i samarbejde med os.

Weekend-ture

Med Frank A. Busser kan du tage på længere ophold, som f.eks. en weekendtur. Her vil vores dygtige chauffører stå til rådighed en hel weekend, og længere hvis der er behov for dette. Er der tale om en længere tur, hvor der undervejs er behov for at blive kørt til nærliggende seværdigheder, vil dette også være muligt.

Vi tager altid hensyn til dine ønsker, så har du behov for ekstra ydelser i forhold til morgenmad, kaffe, sandwich m.m., vil dette også være muligt at bestille. Vi sørger for at få alle trygt frem til deres destination, derfor er det også muligt at bestille handicapvenlige busser.

Der er ingen begrænsninger for hvad du kan opleve på en weekendtur, om det er en tur til Bornholm, Skagen eller udlandet, kan du bestille dette hos Frank A. Busser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor i vores busser.

Er du interesseret i at høre hvad vi kan tilbyde dig? Så kan du udfylde formularen nederst på siden, hvorefter du vil blive kontaktet af vores dygtige medarbejdere.

Vores kunder siger

Hvor skal dinnæste tur gå hen?

Lad os kontakte dig
med et godt tilbud!

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest, så vi sammen kan finde en løsning på din bustur.

  Udrejsedato og tidspunkt*

  Hjemrejsedato og tidspunkt*

  Eventuelle tilkøb:
  Kaffe (DKK 5,-):
  Sodavand (DKK 10,-):
  Øl (DKK 10,-):
  Kaffe + rundstykke (DKK 25,-):
  Kaffe + kage (DKK 30,-):
  2-lags sandwich (DKK 30,-):
  3-lags sandwich (DKK 40,-):
  Frokostbolle (DKK 50,-):