Busture for foreninger

Frank A. Busser er klar til at hjælpe dig med, at planlægge din forenings næste bustur. Ved at skræddersy busturen i samarbejde med vores team, får du fri mulighed for at vælge mellem busrejser i både ind- og udland. Her kan du trygt læne dig tilbage og overlade ansvaret til vores altid smilende og venlige buschauffører.

Frank A. Busser

Hos Frank A. Busser tilbyder vi professionel buskørsel i moderne turistbusser med erfarne og servicemindede chauffører. Vi kører i hele Danmark, samt udland, og kan tilbyde kørsel til præcis den bustur du ønsker.

Vi er dig behjælpelig fra første kontakt, og har du brug for hjælp til at arrangere guidede ture, restaurantbesøg, entreer mm. tilbyder vi også hjælp til dette.

+45 62 26 30 00
Få ettilbud
Ja tak

Vi tilbyder

Busture for foreninger

Frank A. Busser er klar til at hjælpe dig med, at planlægge din forenings næste bustur. Ved at skræddersy busturen i samarbejde med vores dygtige medarbejdere, får du fri mulighed for at vælge mellem busrejser i både ind- og udland. Her kan du trygt læne dig tilbage og overlade ansvaret til vores altid smilende og venlige buschauffører.

Uanset størrelse af foreningen har vi busser der passer til ethvert behov. Her kan der vælges mellem minibusser med plads til 20 personer, single-dækker med plads til mellem 21-58 personer, samt en double-dækker bus med plads til 58+ personer.

Få et tilbud

Det gode tilbud

Som forening kan det være svært at finde et godt tilbud på busture. Men hos Frank A. Busser gør vi en stor indsats i at tilbyde din forening den billigste pris og en behagelig bustur. Vores 3 forskellige busser giver plads til alle størrelser af foreninger, alt lige fra 5-100 personer.

Fordelen ved at bestille din forenings bustur med Frank A. Busser er, at det er praktisk overskueligt, da det er hurtigt at få et tilbud, vores chauffører kører præcis den rute som foreningen ønsker, og så kan alle rejse sammen med garanti for afslapning og hygge under turen.

Få et tilbud

Udflugter

Hos Frank A. Busser har vi i årevis haft flere foreninger med på udflugter i både ind-og udland. Det har oftest fungeret ved, at foreningen har kontaktet os og ønsket et tilbud om buskørsel til en given adresse. Hvorefter der i fællesskab er blevet fundet frem til den bedste løsning.

Når din forening tager på bustur med Frank A. Busser, er det muligt at tilkøbe ekstra service, som indebærer morgenmad, kaffe, sandwich osv. På denne måde sikre vi os, at din forening for den mest behagelige og komfortable bustur.

Få et tilbud

Vi kan arrangere

Busture for foreninger i Danmark

Hos Frank A Busser planlægger og udfører vi ofte udflugter til dig som ønsker at komme ud og opleve nogle af Danmarks smukkeste og fantastiske områder.

Mange vil gerne opleve steder i udlandet, fordi man oftest ikke har set det før. Men vi ønsker også at give dig muligheden for at opleve det danske land, da vi mener at det har meget mere at byde på, end hvad man selv lige skulle tro.

I vores moderne busser, med servicemindede og erfarne buschauffører sørger vi for at du kommer sikkert frem og tilbage på din næste udflugt.

Du har mulighed for at vælge nogle af de udflugter vi planlægger. Ellers er du velkommen til at anmode om et tilbud, så vi sammen kan skabe din unikke bustur.

Få et tilbud

Busture for foreninger til udlandet

Tag på en fantastisk dagstur og oplev nogle helt specielle seværdigheder. Med Frank A Busser får du den komplette oplevelse, med alt der hører til. Vores servicemindede buschauffører sørger for, at din forening, skole eller gruppe kommer frem og tilbage til tiden.

Vi har 3 typer af busser, som passer ethvert behov. Vores dobbeltdækkerbusser er til den større forening, skole eller firma, der typisk skal til et bestemt event, som f.eks. koncerter, i forlystelsesparker etc. Derudover har vi singledækkerbusser til den mellemstore gruppe, hvor det også er muligt, ved forudbestilling, at få serveret rundstykker, kaffe og en sandwich til frokost.
Til de mindste forsamlinger kan vi tilbyde vores handicapvenlige minibusser, som giver en hyggelig og behagelig rejse til hvor end i landet det skulle være.

Det er muligt enten at vælge vores planlagte dagsture eller selv få skræddersyet din bustur i samarbejde med os.

Få et tilbud

Tidligere kundecase

Borgerforeningen Svendborg Teater

Vi har i længere tid haft et glimrende samarbejde med Frank A. Busser. Vi har benyttet Frank A. Busser til at køre os og vores kunder til mange forskellige destinationer, og vi er mere end almindeligt tilfredse.

Frank A. Busser leverer en fin service, deres busser er altid rene og pæne, der er aldrig tvivl om planlægningen og chaufførerne overholder både tidsplan og fartgrænser.

Vi giver derfor Frank A. Busser vores varmeste anbefaling.

Troels Mortensen, direktør fra Svendborg Rabbits

I mange år har vi i Svendborg Rabbits haft fornøjelsen af at samarbejde med Frank A. Busser og har altid været godt tilfredse.

Logistikken for et elitehold i en landsdækkende række er super vigtig og der har vi altid oplevet at Frank A. Busser har leveret varen på nu over 100 busture med klubben.  

Punktlighed, god service, venlige chauffører, fair priser, det er blot nogle af nøgle ordene der kan beskrive vores samarbejde.

Vi kan varmt anbefale alle at benytte sig af servicen hos Frank A. Busser, der bliver i taget godt hånd om.

Få et tilbud

Vores kunder siger

Hvor skal dinnæste tur gå hen?

Lad os kontakte dig
med et godt tilbud!

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest, så vi sammen kan finde en løsning på din bustur.

  Udrejsedato og tidspunkt*

  Hjemrejsedato og tidspunkt*

  Eventuelle tilkøb:
  Kaffe (DKK 5,-):
  Sodavand (DKK 10,-):
  Øl (DKK 10,-):
  Kaffe + rundstykke (DKK 25,-):
  Kaffe + kage (DKK 30,-):
  2-lags sandwich (DKK 30,-):
  3-lags sandwich (DKK 40,-):
  Frokostbolle (DKK 50,-):