Temature med bus

Vores Temature er skræddersyede transportløsninger til både virksomheder og private, der ønsker en problemfri og komfortabel rejseoplevelse. Uanset om det drejer sig om at arrangere en julefrokost, hente medarbejdere i lufthavnen eller tage på skiferie, står vi klar til at imødekomme jeres behov.

Frank A. Busser

Hos Frank A. Busser tilbyder vi professionel buskørsel i moderne turistbusser med erfarne og servicemindede chauffører. Vi kører i hele Danmark, samt udland, og kan tilbyde kørsel til præcis den bustur du ønsker.

Vi er dig behjælpelig fra første kontakt, og har du brug for hjælp til at arrangere guidede ture, restaurantbesøg, entreer mm. tilbyder vi også hjælp til dette.

+45 62 26 30 00
Få ettilbud
Ja tak

Vi tilbyder

Buskørsel til og fra lufthavnen

Simpel og bekvem transport til og fra lufthavn

Når det kommer til at organisere transport for jeres firmapersonale til og fra lufthavne, kan det ofte virke som en udfordrende opgave. Koordinering af medarbejdere, tidspunkter og transportmidler kan være en stressende proces. Men hvad nu hvis vi fortalte jer, at det kan være både simpelt og bekvemt? Velkommen til Frank A Busser, jeres pålidelige partner for buskørsel og firmatransport.

Læs mere om transport til og fra lufthavn

Bustransport til julefrokosten

Simpel og bekvem transport til og fra jeres julefrokost

Det er ligemeget om I skal samles op flere steder i landet eller blot fra A til B, vi vil meget gerne byde ind med et tilbud på bustransport til jeres næste julefrokost. Koordinering af medarbejdere, tidspunkter og transportmidler klarer vi nemt for jer. Læs mere om vores bustransport til og fra julefrokoster.

Læs mere om bustransport til din julefrokost

Tidligere kundecase

Crazy Daisy Svendborg, Mads Stryhn

Med Frank A Busser får du altid, og har altid fået, hurtige tilbagemeldinger på dine spørgsmål. Prismæssigt ligger de absolut fornuftigt og der er altid god service ved chaufførerne. Kan klart anbefales til alt fra små-ture til langdistance. 5 stjerner herfra 🙂

Få et tilbud

Vores kunder siger

Hvor skal dinnæste tur gå hen?

Lad os kontakte dig
med et godt tilbud!

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest, så vi sammen kan finde en løsning på din bustur.

  Udrejsedato og tidspunkt*

  Hjemrejsedato og tidspunkt*

  Eventuelle tilkøb:
  Kaffe (DKK 5,-):
  Sodavand (DKK 10,-):
  Øl (DKK 10,-):
  Kaffe + rundstykke (DKK 25,-):
  Kaffe + kage (DKK 30,-):
  2-lags sandwich (DKK 30,-):
  3-lags sandwich (DKK 40,-):
  Frokostbolle (DKK 50,-):