Busture for skoler

Hos Frank A. Busser har du mulighed for at planlægge din skoles bustur til udvalgte steder i Danmark og udlandet. Vores dygtige medarbejdere har i flere år planlagt og udført disse busture og er klar til at rådgive dig for, at kunne give dine elever den bedste oplevelse.

Frank A. Busser

Hos Frank A. Busser tilbyder vi professionel buskørsel i moderne turistbusser med erfarne og servicemindede chauffører. Vi kører i hele Danmark, samt udland, og kan tilbyde kørsel til præcis den bustur du ønsker.

Vi er dig behjælpelig fra første kontakt, og har du brug for hjælp til at arrangere guidede ture, restaurantbesøg, entreer mm. tilbyder vi også hjælp til dette.

+45 62 26 30 00
Få ettilbud
Ja tak

Vi tilbyder

Busture for folkeskoler

Frank A. Busser har i flere år kørt til diverse events, arrangementer og studieture for primært fynske folkeskoler. Men vi er altid klar til at planlægge og udføre skolerejser til folkeskoler på både Sjælland, Fyn og Jylland. For eksempel hvis I skal på lejrskoletur eller hen til et skolearrangement. Vores altid smilende buschauffører er med til at give elever og lærere den bedste oplevelse undervejs.

Skal din folkeskole på lejrskole i udlandet er vi også behjælpelige med at planlægge og forberede dine elevers bustur. Vores dygtige personale har mange års erfaring med planlægning og udførelse af busture til udlandet og du kan derfor føle dig tryg undervejs i hele processen. Ønsker du at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde, kan du med fordel udfylde formularen øverst eller nederst på denne side, så vil du høre fra os hurtigst muligt.

Få et tilbud
Busture for skoler

Busture for efterskoler

Frank A. Busser har med flere års erfaring med buskørsel af efterskoler på Fyn, oprettet konceptet Weekendbussen, hvor vi samarbejder med efterskoler som Oure, Vejstrup, Kerteminde, Svendborg, Ollerup og Sydfyns Fri Fagskole. Weekendbussen kører primært for efterskoler på Fyn, men du er altid velkommen til at køre med enten til eller fra Sjælland og Jylland.

Skal din efterskole bruge en bus til studieture i både ind-og udland? Så er vi klar til at lytte til dit behov og er dig behjælpelige fra start til slut. Vores chauffører har flere års erfaring med at køre i både ind- og udland, så de er med til at lærere og elever transporteret komfortabelt, trygt og sikkert.

Få et tilbud

Busture for gymnasier

Som en større gruppe af gymnasieelever er der mange både økonomiske og bæredygtige fordele ved at vælge en bus som transportmiddel. Derfor kan du hos Frank A. Busser få skræddersyet din næste studietur, hvor særligt vores to dobbeltdækker busser er særdeles velegnet til ture som disse. Med plads til mere end 58 passagerer, lækkert interiør, kaffemaskine mm., har din klasse alt hvad I skal bruge under rejsen.

Hos Frank A. Busser har vi stor erfaring med transport af unge mennesker og er forståelige overfor de ekstra behov der måtte forekomme undervejs på rejsen. Særligt på de lange ture til udlandet vil vores chauffører være behjælpelige og der vil være mulighed for at tilføje gode spisemuligheder til bestillingen.

Få et tilbud

Busture for Friskoler

Frank A. Busser kører for syv friskoler på Fyn, og har gjort det i mange år. Vi har oprettet konceptet Weekendbussen, hvor vi samarbejder med friskoler som blandt andet Øster Åby Friskole og Oure Friskole. Weekendbussen kører primært for friskoler på Fyn, men man har mulighed for at køre med enten til eller fra Sjælland og Jylland.

Det kan også være at din friskole skal afholde en studietur til ind-eller udlandet? Lad os høre hvad behovet er give dig et tilbud. Vi har mange års erfaring i at køre ind- eller udlands, så de kære elever bliver transporteret trygt og sikkert.

Få et tilbud

Vælg imellem

Dagsture for skoler

Hos Frank A. Busser planlægger vi ofte dagsture og har gjort det i mange år. Derfor hvis din skole er afsted på en dagstur i forbindelse med skolen, kan du trygt bestille igennem os. Vores altid smilende og venlige medarbejdere er klar til at skræddersy jeres dagstur, og vores dygtige chauffører sørger for at få både lærere og elever frem og tilbage til tiden.

På selve rejsen vil du opleve en høj service blandt vores buschauffører og de vil være omstillingsparate hvis der skulle være ændringer i programmet. Her vil de være behjælpelige med rådgivning, til hvilke ruter, oplevelser, pauser mm.

Få et tilbud

Skoleudflugter i Danmark

Tag på en fantastisk dagstur og oplev nogle helt specielle seværdigheder. Med Frank A Busser får du den komplette oplevelse, med alt der hører til. Vores servicemindede buschauffører sørger for, at din forening, skole eller gruppe kommer frem og tilbage til tiden.

Vi har 3 typer af busser, som passer ethvert behov. Vores dobbeltdækkerbusser er til den større forening, skole eller firma, der typisk skal til et bestemt event, som f.eks. koncerter, i forlystelsesparker etc. Derudover har vi singledækkerbusser til den mellemstore gruppe, hvor det også er muligt, ved forudbestilling, at få serveret rundstykker, kaffe og en sandwich til frokost.
Til de mindste forsamlinger kan vi tilbyde vores handicapvenlige minibusser, som giver en hyggelig og behagelig rejse til hvor end i landet det skulle være.

Få et tilbud

Skoleudflugter til udlandet

Med Frank A Busser kan du tage på længere ophold, som f.eks. en weekendtur. Her vil vores dygtige chauffører stå til rådighed en hel weekend, og længere hvis der er behov for dette. Er der tale om en længere tur, hvor der undervejs er behov for at blive kørt til nærliggende seværdigheder, vil dette også være muligt.

Vi tager altid hensyn til dine ønsker, så har du behov for ekstra ydelser i forhold til morgenmad, kaffe, sandwich m.m., vil dette også være muligt at bestille. Vi sørger for at få alle trygt frem til deres destination, derfor er det også muligt at bestille handicapvenlige busser.

Der er ingen begrænsninger for hvad du kan opleve på en weekendtur, om det er en tur til Bornholm, Skagen eller udlandet, kan du bestille dette hos Frank A Busser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor i vores busser.

Få et tilbud

Kundecase

Kerteminde efterskole, Forstander Jan Hannibal

Vi kører jævnligt med Frank A busser, både i dagligdagen og på vores studietur til Berlin. Vi møder altid søde og imødekommende chauførere, der er vant til at køre med unge mennesker.

Få et tilbud

Vores kunder siger

Hvor skal dinnæste tur gå hen?

Lad os kontakte dig
med et godt tilbud!

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest, så vi sammen kan finde en løsning på din bustur.

  Udrejsedato og tidspunkt*

  Hjemrejsedato og tidspunkt*

  Eventuelle tilkøb:
  Kaffe (DKK 5,-):
  Sodavand (DKK 10,-):
  Øl (DKK 10,-):
  Kaffe + rundstykke (DKK 25,-):
  Kaffe + kage (DKK 30,-):
  2-lags sandwich (DKK 30,-):
  3-lags sandwich (DKK 40,-):
  Frokostbolle (DKK 50,-):