Om os

Med stor erfaring indenfor buskørsel i både ind- og udland, er din oplevelse med Frank A Busser mere end bare et busselskab. Vi er et busselskab fra fyn med mere end 30 års erfaring med buskørsel og står klar til at servicere dig på hele turen.

Frank A. Busser

Hos Frank A. Busser tilbyder vi professionel buskørsel i moderne turistbusser med erfarne og servicemindede chauffører. Vi kører i hele Danmark, samt udland, og kan tilbyde kørsel til præcis den bustur du ønsker.

Vi er dig behjælpelig fra første kontakt, og har du brug for hjælp til arrangering af guidede ture, restaurantbesøg, entreer mm. tilbyder vi også hjælp til dette.

Vi er specialiseret i at tilbyde buskørsel til selskaber og firmaer, og vi har stor erfaring indenfor både ind- og udlandskørsel. Vi er et busselskab, hvor det primære område er Fyn, men vi dækker hele Danmark og kan også tage dig med til udlandet.

Vores erfarne chauffører kører dig sikkert og effektivt fra A til B. Uanset om du skal på en dagstur eller en længerevarende tur, kan du stole på os til at sørge for, at din tur bliver en succes. Vi har en moderne busflåde, der er udstyret med alt det nødvendige udstyr og bekvemmeligheder for at gøre din rejse behagelig.

+45 62 26 30 00
Få et
tilbud
Ja tak

Vores chauffører

Bjarne Kaysen

Chauffør

Bjarne er en erfaren chauffør i busbranchen.

Bjarne kører primært kunderne på udflugter, hvor han nyder at give en god køreoplevelse og servicere kunderne.

Nedzad Gusic

Chauffør

Nedzad Gusic har mange års erfaring som chauffør.

Han kører al slags kørsel, men nyder især at tage kunderne med på udflugter og opleve nye steder.

Nedzad kører også kunderne på skiferie, og har stor erfaring med kørsel i udlandet.

Karl Erik Straarup

Chauffør

Ibro Husic

Chauffør

Adnan Alic

Chauffør

Adnan Alic har mange års erfaring inden for busbranchen.

Ado kører primært vores rutekørsler som Weekend Bussen.

Udover det har Ado stor erfaring inden for kørsel i udlandet og kører også vores kunder på skiture.

Flemming Jørgensen

Chauffør

Flemming kører oftest weekend bussen med efterskoleelever som skal hjem til deres forældre eller tilbage til skolen, derudover kører han også turistkørsel i Danmark med alle former for gæster.

Flemming fortæller: “Det bedste ved at være chauffør er, at 2 dage ikke er ens, nye gæster, nye destinationer, nye udfordringer og så har jeg den bedste udsigt fra mit rullende hjørnekontor”

Holger Stenderup

Chauffør

Holger Stenderup har en del års erfaring indenfor buskørsel.

Når han kører bus værdsætter han det sociale samvær med gæsterne og han er glad, når gæsterne er glade. Derudover kører han mest i minibus, men har kørekort til at køre alle busser hos Frank A. Busser.

Torben Lemming

Chauffør

Mette Møllegaard

Chauffør

Mette Møllegaard har været chauffør siden 2017. Hun kører primært indenlands turer med gæster lige fra børnehaver til pensionister. Mette elsker at køre med bus fordi at gæsterne altid er glade og rare når de skal på udflugt.

Torben Nielsen

Chauffør

Bent Haladyn

Chauffør

Vores busser

Dobbelt dækker (58+ passagerer)

Vores 2 dobbelt dækker busser er velegnet til større grupper, som f.eks. skoler og foreninger, der skal på længere ture. De rummelige busser er indrettet med lækkert  interiør og skaber derfor en behagelig bustur.
Ved behov for ekstra bagage til f.eks. skiture, er det muligt at spænde en trailer efter bussen.

Single-dækker (21-58 passagerer)

Vores 4 single-dækker busser er moderne turistbusser med plads til 54/58 personer, de er udstyret med kaffemaskiner og køleboks, således at vi kan servere rundstykker og morgenkaffe i bussen, samt kolde drikke på turen, disse busser er også velegnede til gæster som har gangbesvær, og rollatoren kommer i bagagerummet.

Minibus (19/20 passagerer)

Vores 2 minibusser er velegnet til grupper og foreninger med op til 20 personer.
Den sorte minibus er oplagt til dig som ønsker en VIP-oplevelse med lækkert interiør i komfortable forhold. Den hvide minibus er indrettet med lift til kørestolsbrugere og er derfor god for dig der har brug for mere praktiske forhold.

Vores kunder siger

Hvor skal din

næste tur gå hen?

Lad os kontakte dig
med et godt tilbud!

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest, så vi sammen kan finde en løsning på din bustur.

    Udrejsedato og tidspunkt*

    Hjemrejsedato og tidspunkt*