Om os

Med stor erfaring indenfor buskørsel i både ind- og udland, er din oplevelse med Frank A Busser mere end bare et busselskab. Vi er et busselskab fra Fyn med mere end 30 års erfaring med buskørsel og står klar til at servicere dig på hele turen.

Frank A. Busser

Hos Frank A. Busser tilbyder vi professionel buskørsel i moderne turistbusser med erfarne og servicemindede chauffører. Vi kører i hele Danmark, samt udland, og kan tilbyde kørsel til præcis den bustur du ønsker.

Vi er dig behjælpelig fra første kontakt, og har du brug for hjælp til arrangering af guidede ture, restaurantbesøg, entreer mm. tilbyder vi også hjælp til dette.

Vi er specialiseret i at tilbyde buskørsel til selskaber og firmaer, og vi har stor erfaring indenfor både ind- og udlandskørsel. Vi er et busselskab, hvor det primære område er Fyn, men vi dækker hele Danmark og kan også tage dig med til udlandet.

Vores erfarne chauffører kører dig sikkert og effektivt fra A til B. Uanset om du skal på en dagstur eller en længerevarende tur, kan du stole på os til at sørge for, at din tur bliver en succes. Vi har en moderne busflåde, der er udstyret med alt det nødvendige udstyr og bekvemmeligheder for at gøre din rejse behagelig.

+45 62 26 30 00
Få ettilbud
Ja tak

Busselskab Fyn

Busselskab Fyn har fokus på at være det busselskab på Fyn, der bruger flest ressourcer på at finde de rigtige chauffører, samt servicerer kunderne sådan at de er trygge på deres bustur – når vi siger at vi er “meget mere end blot et almindeligt busselskab”, så mener vi det faktisk. Vores base er på Fyn, men vi tilbyder tjenester i hele Danmark og udlandet.

Busselskab Fyns professionelle chauffører styrer vores moderne turistbusser og leverer en pålidelig og effektiv service. Fra første kontakt står vi klar til at assistere dig. Har du brug for hjælp til at planlægge guidede ture, udenlandsture eller specifikke ture med et tema, så står vi også til rådighed her.

Uanset om du skal på en kort dagstur eller en udstrakt rejse, så giver vi dig en behagelig og sikker tur i vores topmoderne busser.

Vores busser

Dobbelt dækker (58+ passagerer)

Vores 2 dobbelt dækker busser er velegnet til større grupper, som f.eks. skoler og foreninger, der skal på længere ture. De rummelige busser er indrettet med lækkert  interiør og skaber derfor en behagelig bustur.
Ved behov for ekstra bagage til f.eks. skiture, er det muligt at spænde en trailer efter bussen.

Single-dækker (21-58 passagerer)

Vores 4 single-dækker busser er moderne turistbusser med plads til 54/58 personer, de er udstyret med kaffemaskiner og køleboks, således at vi kan servere rundstykker og morgenkaffe i bussen, samt kolde drikke på turen, disse busser er også velegnede til gæster som har gangbesvær, og rollatoren kommer i bagagerummet.

Minibus (19/20 passagerer)

Vores 2 minibusser er velegnet til grupper og foreninger med op til 20 personer.
Den sorte minibus er oplagt til dig som ønsker en VIP-oplevelse med lækkert interiør i komfortable forhold. Den hvide minibus er indrettet med lift til kørestolsbrugere og er derfor god for dig der har brug for mere praktiske forhold.

Vores kunder siger

Hvor skal dinnæste tur gå hen?

Lad os kontakte dig
med et godt tilbud!

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest, så vi sammen kan finde en løsning på din bustur.

  Udrejsedato og tidspunkt*

  Hjemrejsedato og tidspunkt*

  Eventuelle tilkøb:
  Kaffe (DKK 5,-):
  Sodavand (DKK 10,-):
  Øl (DKK 10,-):
  Kaffe + rundstykke (DKK 25,-):
  Kaffe + kage (DKK 30,-):
  2-lags sandwich (DKK 30,-):
  3-lags sandwich (DKK 40,-):
  Frokostbolle (DKK 50,-):