Busture for firmaer

Frank A. Busser planlægger og udfører buskørsel for firmaer. Vi er klar til at være dig behjælpelig med at få skræddersyet dit firmas næste bustur. Frank A. Busser har typisk haft buskørsel med firmaer til team-building ture og events, men vi er åbne for alle forslag i både ind- og udland.

Frank A. Busser

Hos Frank A. Busser tilbyder vi professionel buskørsel i moderne turistbusser med erfarne og servicemindede chauffører. Vi kører i hele Danmark, samt udland, og kan tilbyde kørsel til præcis den bustur du ønsker.

Vi er dig behjælpelig fra første kontakt, og har du brug for hjælp til at arrangere guidede ture, restaurantbesøg, entreer mm. tilbyder vi også hjælp til dette.

+45 62 26 30 00
Få ettilbud
Ja tak

Vi tilbyder

Busture til team-building

Skal du til at afsted med din gruppe, men mangler at finde et transportmiddel og planlægning for turen? Så er vi klar til at hjælpe dig med at skræddersy en bustur i både ind-og udland.
Med flere års erfaring inden for buskørsel, er vi dig behjælpelig fra start til slut. Her vil vores dygtige medarbejdere sidde klar til at løse hver og én problemstilling du måtte have i forbindelse med din planlægning. Efterfølgende vil vores altid smilende chauffører sørge for at få jer trygt frem og tilbage.

Læs mere om vores planlagte udflugter og dagsture her.

Få et tilbud

Busture til events og arrangementer

Frank A. Busser har i flere år kørt med firmaer til diverse arrangementer og konferencer. Vores dygtige medarbejdere er altid struktureret og vi gør en dyd i at få vores altid smilende og glade passagerer trygt frem til destinationen, og i rette tid.

På de længere ture, vil det være muligt at tilkøbe kaffe, sandwich, snacks osv., så dine medarbejdere kan læne sig tilbage og forberede sig til det kommende arrangement eller konference.

Få et tilbud

Busture i både ind- og udland

Vores dygtige chauffører har flere års erfaring med kørsel i både ind-og udland. Så du kan trygt læne dig tilbage i vores topmoderne busser, når du vælger Frank A. Busser til at transporterer dine medarbejdere.

Firmature foregår typisk i Danmark, men vi er fleksible og er klar til hjælpe dig i retning af en firmatur til udlandet. Vores dygtige medarbejdere har i årevis planlagt og udført busture til udlandet. Vi vil være dig behjælpelig fra start til slut og finder en den bedste løsning for dit firma.

Få et tilbud

Vores kunder siger

Hvorfor vælge Frank A. Busser?

Vores busser

Hos Frank A. Busser har vi busser til ethvert behov. Til de mindste selskaber med 5-20 personer har vi 2 minibusser, hvoraf den ene er handicap-venlig og den anden er en VIP-bus.

Til de mellemstore busture kan vi stille til rådighed med 4 single-dækker busser, der bl.a. er udstyret med kaffemaskiner og køleboks, så der kan serveres rundstykker og morgenkaffe. Derudover er den velegnet til gæster med gangbesvær, hvor der er plads til rollatorer i bagagerummet.

Til de største selskaber har vi 2 meget rummelige double-dækker busser, som er særligt egnet til de længere busture. Fælles for alle typer af busser er, at der er lækkert interiør og god komfort.

Få et tilbud

Dygtige medarbejdere

Hos Frank A. Busser planlægger og udfører vi ofte udflugter til dig som ønsker at komme ud og opleve nogle af Danmarks smukkeste og fantastiske områder. Mange vil gerne opleve steder i udlandet, fordi man oftest ikke har set det før. Men vi ønsker også at give dig muligheden for at opleve det danske land, da vi mener at det har meget mere at byde på, end hvad man selv lige skulle tro.

I vores moderne busser, med servicemindede og erfarne buschauffører sørger vi for at du kommer sikkert frem og tilbage på din næste udflugt. Du har mulighed for at vælge nogle af de udflugter vi planlægger. Ellers er du velkommen til at anmode om et tilbud, så vi sammen kan skabe din unikke bustur.

Få et tilbud

Kundecases

Best Western Plus Hotel Svendborg

Vi bruger Frank A. Busser når vores gæster skal hentes på Odense st. el. Nyborg st. og køres til Hotel Svendborg og retur til Odense st. el. Nyborg St.. Dette er en del af den service vi tilbyder vores konferencegæster, og vi bruger Frank A. Busser da det fungerer upåklageligt- og de er her altid til tiden. Vi bruger ligeledes Frank A. Busser når vores konferencegæster bestiller guidede ture rundt på Sydfyn, eller bare skal fra A til B. Vi har været yderst tilfreds med både service og kørsel af vores gæster.

 

Klaus Folkmann fra Brdr. Folkmann

Vi bruger i Svendborg Malerlaug altid Frank A busser. Det er lækre busser, rene og pæne! De er flexible,chaufførerne er altid i godt humør, og de holder aftalerne. Kan kun anbefale dem. 

Få et tilbud
Hvor skal dinnæste tur gå hen?

Lad os kontakte dig
med et godt tilbud!

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest, så vi sammen kan finde en løsning på din bustur.

  Udrejsedato og tidspunkt*

  Hjemrejsedato og tidspunkt*

  Eventuelle tilkøb:
  Kaffe (DKK 5,-):
  Sodavand (DKK 10,-):
  Øl (DKK 10,-):
  Kaffe + rundstykke (DKK 25,-):
  Kaffe + kage (DKK 30,-):
  2-lags sandwich (DKK 30,-):
  3-lags sandwich (DKK 40,-):
  Frokostbolle (DKK 50,-):