Grupperejser med bus

Frank A. Busser arrangerer og skræddersyr grupperejser i både ind-og udland. Vores dygtige medarbejdere har med flere års erfaring et bredt kendskab til planlægning og udførelse af busture, så din gruppe kan føle sig godt tilpas mod jeres nye oplevelser sammen.

Frank A. Busser

Hos Frank A. Busser tilbyder vi professionel buskørsel i moderne turistbusser med erfarne og servicemindede chauffører. Vi kører i hele Danmark, samt udland, og kan tilbyde kørsel til præcis den bustur du ønsker.

Vi er dig behjælpelig fra første kontakt, og har du brug for hjælp til at arrangere guidede ture, restaurantbesøg, entreer mm. tilbyder vi også hjælp til dette.

+45 62 26 30 00
Få ettilbud
Ja tak

Vi tilbyder

Buskørsel for grupper

Skal du til at afsted med din gruppe, men mangler at finde et transportmiddel og planlægning for turen? Så er vi klar til at hjælpe dig med at skræddersy en bustur i både ind-og udland.
Med flere års erfaring inden for buskørsel, er vi dig behjælpelig fra start til slut. Her vil vores dygtige medarbejdere sidde klar til at løse hver og én problemstilling du måtte have i forbindelse med din planlægning. Efterfølgende vil vores altid smilende chauffører sørge for at få jer trygt frem og tilbage.

Læs mere om vores planlagte udflugter og dagsture her.

Få et tilbud

Busture for grupper i Danmark

Har du en ide til en kommende grupperejse i Danmark? Men du er også i tvivl om hvordan det hele skal sammensættes? Hos Frank A. Busser har vi i mere end 30 år planlagt og udført grupperejser i alle størrelsesordener. Du kan få et uforpligtende tilbud, hvor vi er dig derfor behjælpelige fra start til slut. Med vores erfarne og servicemindede chauffører vil I få en tryg, sikker og hyggelig bustur med gode oplevelser undervejs.

Med buskørsel i Danmark, får du oplevet naturen fra den bedste vinkel i komfortable og moderne busser. Der kan vælges mellem minibus, som er tilegnet 20 passagerer og her kan der vælges enten en VIP bus eller en handicap-venlig bus, derudover har vi single-dækker busser til 21-58 passagerer og double-dækker til 58+ passagerer. Vi favner derfor bredt og er klar til at opfylde dit behov.

Få et tilbud

Busture for grupper til udlandet

Skal du til at planlægge en bustur til udlandet? Men er du i tvivl om hvor du får den bedste oplevelse?
Hos Frank A. Busser har vi i årevis kørt udenlandsture med grupperejsende. Med erfarne og dygtige chauffører, samt moderne busser, er du sikker på at blive behandlet godt i de bedste omgivelser. Med os får du rig mulighed for at læne dig tilbage, have en hyggelig samtale med dine bedste venner og nyde omgivelserne.

På turen vil der være mulighed for at tilkøbe rundstykker til morgenmaden, kaffe, sandwich m.m.

Få et tilbud

Udflugter og dagsture

Udflugter med bus

Hos Frank A. Busser planlægger og udfører vi ofte udflugter til dig som ønsker at komme ud og opleve nogle af Danmarks smukke og fantastiske områder. Mange vil gerne opleve steder i udlandet, fordi man oftest ikke har set det før. Men vi ønsker også at give dig muligheden for at opleve det danske land, da vi mener at det har meget mere at byde på, end hvad man selv lige skulle tro. I vores moderne busser, med servicemindede og erfarne buschauffører sørger vi for at du kommer sikkert frem og tilbage til på din næste udflugt. Du har mulighed for at vælge nogle i forvejen planlagte udflugter. Ellers er du velkommen til at anmode om et tilbud, så vi sammen kan skabe din unikke bustur. Se her alle vores udflugter.

Få et tilbud

Dagsture med bus

Der har i årevis været efterspørgsel på dagsture hos Frank A. Busser og vi har kørt hele landet tyndt for at kunne give vores passagerer muligheden for at opleve den danske natur.

Derfor er vi også klar til at være dig behjælpelig med at få skræddersyet din næste dagstur. Det er alt lige fra en tur til København for at deltage i et kultur-arrangement, tage med familien eller venner på gruppetur til det nordjyske. Der er ingen begrænsninger og vi stiller op med dygtige chauffører og skaber rammerne for din gruppes næste dagstur.

 

Der er plads til alle hos Frank A. Busser. Med 3 forskellige typer af busser, heriblandt enten en VIP- og handicapvenlig minibus, 4 singledækker-busser og 2 doubledækker-busser. Alle er topmoderne og med god komfort, så du kan trygt læne dig tilbage og nyde dagsturen i behagelige omgivelser.

Få et tilbud

Tidligere kundecase

Crazy Daisy Svendborg, Mads Stryhn

Med Frank A Busser får du altid, og har altid fået, hurtige tilbagemeldinger på dine spørgsmål. Prismæssigt ligger de absolut fornuftigt og der er altid god service ved chaufførerne. Kan klart anbefales til alt fra små-ture til langdistance. 5 stjerner herfra 🙂

Få et tilbud

Vores kunder siger

Hvor skal dinnæste tur gå hen?

Lad os kontakte dig
med et godt tilbud!

Få et tilbud

Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig snarest, så vi sammen kan finde en løsning på din bustur.

  Udrejsedato og tidspunkt*

  Hjemrejsedato og tidspunkt*

  Eventuelle tilkøb:
  Kaffe (DKK 5,-):
  Sodavand (DKK 10,-):
  Øl (DKK 10,-):
  Kaffe + rundstykke (DKK 25,-):
  Kaffe + kage (DKK 30,-):
  2-lags sandwich (DKK 30,-):
  3-lags sandwich (DKK 40,-):
  Frokostbolle (DKK 50,-):